www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

PPPoE over VLAN - Old issue still remains

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell
View previous topic :: View next topic  
Author Message
teqie



Joined: 16 Feb 2012
Posts: 3

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 11:57 am    Post subject: PPPoE over VLAN - Old issue still remains Reply with quote

Hi all
Just wanted to ask re: issue raised here:
http://www.zeroshell.net/eng/forum/viewtopic.php?p=7167

Issue: VLANs are only listed in the create PPPoE 'modem connected to' selection list if the VLAN is associated with eth00. VLANs associated with other ETH ports do not show up. This issue remains in beta 16.

Anybody know of a quick way to resolve this - I assume it's an oversight of the programming of that box's select list, that it only enumerates sub-interfaces of eth00 not ethx

Even if it means editing a config file at the command line maybe?

Thanks
Jon
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group