www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

QoS Problem

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vurcho



Joined: 18 Jan 2014
Posts: 5

PostPosted: Tue Dec 16, 2014 7:09 am    Post subject: QoS Problem Reply with quote

Hi everyone. The machine is Asus P5GDC Pro motherboard, Pentium 4 3.0 GHz s.775, 4GB RAM DDR400, 2 x PCIe LAN card one of them is for WAN, 3 x PCI and 1 integrated. OS is ZeroShell 2.0.RC3 + ZeroTruth. One interface work with Captive portal and 120 users in 2 classes: 10Mbps and 4 Mbps. Other 3 interfaces make 3 different networks with QoS. The problem is QoS does not work at all times, but there is a check on it. Can anyone help me?
Back to top
View user's profile Send private message
maccowley



Joined: 06 Feb 2014
Posts: 17

PostPosted: Sat Dec 27, 2014 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

Without knowing your configuration for QoS, you should update to version 3.2.1. There are some major bug fixes especially to L7-filter.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group