www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

"Failed to mount the Live CD" [ZS 3.2.x]

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ilNebbioso



Joined: 31 Mar 2009
Posts: 19

PostPosted: Fri Nov 28, 2014 2:26 pm    Post subject: "Failed to mount the Live CD" [ZS 3.2.x] Reply with quote

Hello, everybody.
I have found a problem during boot of 3.2.x LiveCD in order to install a fresh new copy of ZS on a PC.

Once booted, I receive a "Failed to mount the Live CD" during loading. Please take a look to the picture below I got from verbose setup.

I tried unsuccesfully:
- all options #1 to #4 from boot menu
- both 3.2.0 and 3.2.1 ISO burned by Nero

Please note that, on the same PC, I also tried a (old) 1.0beta16 CD I already got which was able to completely load without any problem.

Thank you very much for your help and support.
ilNebbioso

Back to top
View user's profile Send private message
pip_ke



Joined: 14 May 2015
Posts: 3

PostPosted: Thu May 14, 2015 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

ilNebbioso did you get help on this?

am experiencing the same error
Back to top
View user's profile Send private message
ilNebbioso



Joined: 31 Mar 2009
Posts: 19

PostPosted: Fri May 15, 2015 7:26 am    Post subject: Reply with quote

pip_ke, hello!
Sorry, it passed a so long time and I personally don't remember anymore how I workarounded this problem.
I also completely forgot I posted the question here, otherwise I did post the workaround I found.

In detail, I don't remember:
- if I used a USB version in order to load and then install on the HD or
- if I used a previous 3.x version of ZS live CD.
My apologies.
ilNebbioso
Back to top
View user's profile Send private message
pip_ke



Joined: 14 May 2015
Posts: 3

PostPosted: Fri May 15, 2015 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks
but eventually it did work?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group