www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

ZS 3.4.0 - HTTP connection resets... Anyone else?

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell
View previous topic :: View next topic  
Author Message
arfon



Joined: 20 Dec 2009
Posts: 29

PostPosted: Fri Nov 27, 2015 7:43 am    Post subject: ZS 3.4.0 - HTTP connection resets... Anyone else? Reply with quote

I've been running ZS 3.4.0 on 3 different machines, and I have swapped out 7 different ethernet NICs across two cable providers (TW and Comcast).

Every time I run a ZS router, there is a serious degradation in bandwidth and I experience MANY http page load failures due to connection resets.

I've looked over the forum but don't see anyone mentioning this.

Anyone else having this problem?

Is there a fix?
Back to top
View user's profile Send private message
arfon



Joined: 20 Dec 2009
Posts: 29

PostPosted: Thu Dec 03, 2015 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

No one?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> ZeroShell All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group