www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

Web interface not accepting admin password in 3.7.1

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Signal a BUG
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheNanny



Joined: 06 Mar 2013
Posts: 17

PostPosted: Tue Jan 24, 2017 8:24 pm    Post subject: Web interface not accepting admin password in 3.7.1 Reply with quote

Hi Fulvio.

I have a real problem on login in to my zeroshell router after updating to 3.7.1. It doesn't accept my admin password any more, version 3.6.0 did.
I already reported problems using my strong password (containing a lot characters like ! " $ % &) when adding hosts. Unfortunately the post is unreplied.

Now I'm experiencing the described isues on the login screen, on the vga console I was luckily able to change my password to a new password without special characters.
I would really appreciate if you could fix this issue. As you know, strong passwords are essenctial on todays internet.

The thread is real. Few days ago my router was attacked. There were alerts about DDOS attacks and thousands of connections with high traffic to a lot IP adresses originated from my zs router (local IP adress). I have no idea what it was uploading, but it could only be stopped by rebooting the router and getting an new IP from my provider. I hope my password prevented even worse attacks on my network.

I read about the vulnerability and updated zeroshell to 3.7.1.
But I really want to use my password. If not possible, please tell me which characters are not accepted.


Thanks a lot,
thenanny
Back to top
View user's profile Send private message
iulyb



Joined: 02 Jun 2016
Posts: 83

PostPosted: Tue Jan 31, 2017 4:05 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
Still work after upgrade on my setup.
Back to top
View user's profile Send private message
mauricio-morales



Joined: 11 Feb 2017
Posts: 1

PostPosted: Sat Feb 11, 2017 2:22 pm    Post subject: Re: Web interface not accepting admin password in 3.7.1 Reply with quote

I have this exact same issue, except I use an Alix appliance and have no console access (can't find my serial cable) so I can't confirm if I can change the password from the console. I too have special chars on my password and sure enough, after the 3.7.1 upgrade I can't log into my Web Interface.

At first I thought I had been victim of the vulnerability and someone had hijacked my router... so I reset it and started upgrading my way from 3.0.0 to 3.7.1, only to find that the 3.7.1 upgrade locked me out again.

Is this something you are debugging? I doubt I'll be able to apply any patch now so might as well reset it again... and wait for a proper 3.7.2(?) upgrade.

TheNanny wrote:
Hi Fulvio.

I have a real problem on login in to my zeroshell router after updating to 3.7.1. It doesn't accept my admin password any more, version 3.6.0 did.
I already reported problems using my strong password (containing a lot characters like ! " $ % &) when adding hosts. Unfortunately the post is unreplied.

Now I'm experiencing the described isues on the login screen, on the vga console I was luckily able to change my password to a new password without special characters.
I would really appreciate if you could fix this issue. As you know, strong passwords are essenctial on todays internet.

The thread is real. Few days ago my router was attacked. There were alerts about DDOS attacks and thousands of connections with high traffic to a lot IP adresses originated from my zs router (local IP adress). I have no idea what it was uploading, but it could only be stopped by rebooting the router and getting an new IP from my provider. I hope my password prevented even worse attacks on my network.

I read about the vulnerability and updated zeroshell to 3.7.1.
But I really want to use my password. If not possible, please tell me which characters are not accepted.


Thanks a lot,
thenanny
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Signal a BUG All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group