www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

2 Bugs: Not Connected Bug / Captive Portal Display Bug

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Signal a BUG
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fez



Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Aug 12, 2012 11:01 am    Post subject: 2 Bugs: Not Connected Bug / Captive Portal Display Bug Reply with quote

We've been using ZS for almost a year now and have recently noticed 2 issues...

1) On the Captive Portal screen only the IP address is displayed - both the Username & MAC address fields are blank. Could this be becuase we recently went over 300 user names? (most of these are now expired and a few have been deleted)

2) Users are able to connect to internet over wifi but the login box on their device shows username 'NOT CONNECTED'.

Are these related?

We are using 1.0.beta16 - will the new version corrct these issues?

Also I get another error when I add a new user. The status is 'unable to load certificate' and under the row that shows the 'generate', 'Renew', Export' buttons and above the list of users is the word 'ERROR'.

Can you help please - really happy with Zeroshell and think you've done a fantastic job.
Back to top
View user's profile Send private message
fulvio
Site Admin


Joined: 01 Nov 2006
Posts: 1030

PostPosted: Sun Aug 12, 2012 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

On my opinion you have a disk full on the profile partition.
Regards
Fulvio
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Fez



Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 9:53 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Fulvio

You may be right - I deleted a few old logs and things seemed better but disk isn't full - only 57%. Will do more investigation and report back here.
Back to top
View user's profile Send private message
Fez



Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Fri Aug 31, 2012 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Done some investigation....yes definitely seems to be disk space that's the issue as when I remove logs from the LOG directory things are ok again.

However what seems to be munching disk space is the /Database/var/register/system/acct/entries directory

So question for now is - Is it safe to just archive old data from here?
Back to top
View user's profile Send private message
Fez



Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Fri Sep 07, 2012 8:47 am    Post subject: Reply with quote

OK - All resolved.

Problem was my profile partition was full as Fulvio suspected.

In hindsight the original partition was too small and therefore kept filling up...

Solution: Create new larger partition; copy profile there; activate on new partition....Bob's yer uncle.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Signal a BUG All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group