tubaguy50035

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Strange things happening #50931
    tubaguy50035
    Member

    I rebooted the zs box and now it works…? lol Not sure what was going on. Can anyone explain to me the dns system? I am unfamiliar with zones and such. I’d like to set it up so that I can specify some addresses for sites I frequently visit, but have all other requests go through opendns (pretty sure I have that down already).

    in reply to: Strange things happening #50930
    tubaguy50035
    Member

    I guess I don’t understand what this would have to do with ads. If I don’t use my zs router, facebook and other sites open just fine and look “normal”. It’s only when I use zs that the layout gets all messed up.

    As for the testing, what should I be looking for? I’ll try that out today.

    in reply to: Unable to start LDAP server #50884
    tubaguy50035
    Member

    Found how to check the md5. All of my downloads are corrupt. I’ll try to download again

    in reply to: Unable to start LDAP server #50882
    tubaguy50035
    Member

    The garr mirror images yeilds a crc error after “decompressing. thoughts?

    in reply to: Unable to start LDAP server #50881
    tubaguy50035
    Member

    I just reburned the image, same result. I have also tried on a different computer. Any thoughts? I’d really like to get this up and running.

    I’m currently redownloading from two different mirrors. Maybe a bad download…?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)